|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Diensten  > Maatwerk software

Maatwerk software

Wij houden van techniek. Onze passie is het maken van zo gebruikersvriendelijk en flexibel mogelijke software die voldoet aan al uw wensen en eisen, en in de toekomst uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten. We gebruiken daarvoor "Proven concept" modules die zich bewezen hebben bij onze klanten. Vaak zijn onze maatwerk oplossingen goedkoper en sneller te implementeren dan standaardoplossingen. Dit komt door onze "Standaard op maat"- methodiek.

Standaard op maat

Ons concept "standaard op maat" tracht de beste eigenschappen van maatwerk en standaard software samen te brengen tot een harmonieuze en robuuste methode van ontwikkelen. Door de diversiteit aan oplossingen die we in de afgelopen 10 jaar hebben gemaakt, hebben we een uitgebreide bibliotheek aan flexibele oplossingen kunnen opbouwen, die we modulair kunnen inzetten bij onze maatwerk software projecten. Hierdoor kunnen we snel, efficiŽnt en kostenbesparend softwareprojecten uitvoeren met modules die reeds uitgebreid zijn getest en vaak al geruime tijd in productie-omgevingen worden gebruikt.

Zekerheidsplan

We geven op onze software garantie en raden onze klanten veelal aan om in het verlengde daarvan een Service Level Agreement met ons af te sluiten voor software support. Hier hebben we vele jaren ervaring mee en zijn ingericht om deze dienstverlening zo goed en adequaat mogelijk te kunnen bieden. Zo blijft de software zorgeloos werken.

Wist u dat we als een van de eersten onze software hebben uitgerust met automatische storingsmelder? Dit hadden we al in 1999.

Onze huidige software kunnen we ook zodanig inrichten dat automatisch storingsmeldingen naar onze supportdesk gestuurd worden en dat we op afstand storingen kunnen verhelpen. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te kunnen reageren, soms zelfs voordat u er enige hinder van hebt kunnen ondervinden. Tevens kunnen we hierdoor de support tegen een scherpe prijs aanbieden omdat we niet on-site hoeven te komen.

We lichten de uitgebreide mogelijkheden graag toe aan de hand van uw specifieke situatie.

Maatwerk software

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten ?Connected Software & Communications 2019