|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  > Klanten > Case Philips Healthcare

Bedrijfscase Philips healthcare

Philips maakt de gezondheidszorg eenvoudiger door zich te richten op mensen die zorg nodig hebben en de mensen die de zorg verlenen. Door menselijke inzichten en klinische expertise te combineren wil Philips de gezondheid van patiŽnten helpen verbeteren en tegelijkertijd de druk op het zorgstelsel verlagen. Geavanceerde oplossingen voor zorgverleners en consumenten, thuis en in het ziekenhuis, vormen een essentieel onderdeel van onze medische portefeuille. Philips Healthcare heeft wereldwijd circa 35.000 mensen in dienst. Philips afbeelding


1. Electronic Signing Tool

Door de geografische spreiding van de verkoopkantoren in Europa, Afrika, Latijns Amerika en het Midden Oosten verliepen de administratieve verkoopprocessen niet optimaal. Grote delen hiervan verliepen nog via losse files en e-mails, ook op dit gebied kon nog veel verbeterd worden.

2. FinanciŽle forecast Tool

Bij de verkoopkantoren van de Direct Export organisatie, bestond er geen uniforme manier voor het komen tot een omzet-, afzet- en winstprognose.

Geboden oplossing

De geboden oplossing bestaat uit interfaces met bestaande systemen (Offertepakket, ERP) en automatisering van de workflow van offertestadium tot de orderdocumenten via het interne netwerk. Afhankelijk van parameters als regio, offertebedrag en productsoort, wordt de workflow opgebouwd en wordt bepaald welke rollen gerechtigd zijn te tekenen voor de offerte. De meegeleverde rapportagetool geeft inzicht in de financiele performance, maar ook de efficiŽntie en effectiviteit van de verkoopprocessen. Wereldwijd werken er 600 mensen met het systeem.

Geboden oplossing

De geboden oplossing zorgt ervoor dat de prognoses geÔntegreerd en met de gehele organisatie kan worden gemaakt. Interfaces met ERP, CRM en de eerdergenoemde Electronic Signing Tool zorgt voor de aanvoer van betrouwbare brongegevens. Met deze gegevens kan via scenariovorming door de verschillende managementlagen binnen de organisatie de meest betrouwbare prognose worden samengesteld.


"The Electronic Signing tooling delivered by Connected Software & Communications has been an important part of the order acquisition process in our part of Philips Healthcare in the last eight years. During that time, Connected has supported Philips Healthcare with solid knowledge, quick response times and flexibility, as well as thinking along when business specifications required updates in the tooling. We consider Connected a reliable partner and their product a valuable tool in our daily work."

Ilja Silanoe, Business & Service Demand Management, Philips Healthcare IT

Meer cases

ENECO Services Back-end gegevens samengevoegd tot sturingsinformatie. Case Eneco...

United Coffee Reorganisatie ICT afdeling, optimalisatie interne bedrijfsprocessen.Case United Coffee...

Fernandes bakery Doorlichting processen organisatie. Case Fernandes...

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019