|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  > Klanten > Case United Coffee

Bedrijfscase United Coffee

United Coffee produceert koffie, thee en oploskoffie voor de Nederlandse markt en voor de export. Naast eigen merken als Gala, Mill House, Bravissimo, Princess Thee en Max Havelaar maakt het bedrijf koffie en thee voor private labels. De productie vindt plaats in Bolsward. De verkoop gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Ďs-Hertogenbosch. United Coffee is onderdeel van de United Coffee Group, actief in 6 Europese landen en marktleider in de Private Label sector voor koffie. Drie Mollen afbeelding


1. Optimalisatie ICT organisatie

De ICT afdeling kon niet aan de interne en externe vraag voldoen door te lage efficiŽntie en door gebrek aan planningsmogelijkheden. Ook liepen logistieke projecten onnodig vertraging op.

2. Optimalisatie interne bedrijfsprocessen

De planning en het project management van nieuwe producten gebeurt handmatig en er bestaat geen tool die het proces op doorlooptijd, actiehouders en to doís afdoende beheert.

Geboden oplossing

We hebben de output verhoogd door het uitbesteden van systeembeheer, reorganiseren van de afdeling en inzetten van een planningstool waarmee vragen gestructureerd worden afgehandeld.

Geboden oplossing

Om de time-to-market van nieuwe producten te verbeteren, hebben we software gemaakt die een workflow met de betrokken afdelingen opbouwt, beheert en meet.


Hans Bastiaanssen, ICT manager United Coffee
"Connected is enthousiast en veelzijdig. Ieder project wordt gedegen aangepakt. Connected heeft o.a. de volgende projecten naar volle tevredenheid afgerond: een ERP selectietraject, structurering helpdesk middels een maatwerk Call Logging Systeem, outsourcing van het IT-beheer en een tool gebouwd voor het planmatig invoeren van nieuwe producten (Time To Market tool)"

Hans Bastiaanssen, ICT manager United Coffee

Meer cases

PHILIPS Healthcare Workflow/electronic signing systeem voor wereldwijde verkooporganisatie. Case Philips...

ENECO Services Back-end gegevens samengevoegd tot sturingsinformatie. Case Eneco...

Fernandes bakery Doorlichting processen organisatie. Case Fernandes...

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019