|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  > Klanten > Case Fernandes bakery

Bedrijfscase Fernandes bakery

Fernandes Bakery is marktleider op het gebied van brood en banket in Suriname. De bakkerij is in 1963 op ambachtelijke wijze begonnen, maar in 2006 is een volledig nieuwe industriŽle bakkerij gebouwd met een moderne productielijn. De bakkerij heeft ongeveer 400 medewerkers en maakt onderdeel uit van de Fernandes Group. Fernandes afbeelding

Advies vernieuwing organisatie en processen

Het is de ambitie van Fernandes Bakery om het marktaandeel te vergroten op de binnenlandse markt en een significant marktaandeel te verwerven op de internationale markt. In dit kader heeft de Raad van Bestuur van de Fernandes Group besloten een complete professionaliseringsslag te verwezelijken in de nieuwe Fernandes bakkerij. Hiertoe moet de organisatie dusdanig professionaliseren qua volwassenheid, efficiency en slagkracht dat vernieuwingen worden mogelijk gemaakt.
Een doorlichting met als hoofddoel het startpunt van de vernieuwing te bepalen en aan te geven waar de belangrijkste omissies zitten ten opzichte van de hiervoor genoemde doelen, is nodig.

Geboden oplossing

We hebben dit project uitgevoerd, waarbij de nieuwe organisatie werd voorbereid op de veranderingen die noodzakelijk waren voor de nieuwe fabriek. De resultaten van deze nulmeting van de huidige bakkerij dienden als input voor het ontwerp en de implementatie van de nieuwe, in aanbouw zijnde organisatie.
  • Doorlichting van de huidige organisatie;
  • Doorlichting huidige IT infrastructuur;
  • Ontwerpen van een nieuwe organisatiestructuur en bepalen van de bijbehorende vernieuwingsprocessen voor de nieuwe organisatie;
  • Verbetervoorstel bedrijfssoftware/ERP;
  • Implementeren van de goedgekeurde structuur en bijbehorende vernieuwingsprocessen in de nieuwe organisatie.


Meer cases

PHILIPS Healthcare Workflow/electronic signing systeem voor wereldwijde verkooporganisatie. Case Philips...

ENECO Services Back-end gegevens samengevoegd tot sturingsinformatie. Case Eneco...

United Coffee Reorganisatie ICT afdeling, optimalisatie interne bedrijfsprocessen.Case United Coffee...

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019