|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Over ons  > Ons bedrijf

Ons bedrijf

Wij houden van techniek. Onze passie is het maken van zo gebruikersvriendelijk en flexibel mogelijke software die voldoet aan al uw wensen en eisen, en in de toekomst uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten.

Onze visie is dat binnen 10 jaar, 50% van de middelgrote en grote producerende bedrijven hun interne informatiestromen en informatiestromen van en naar klanten, leveranciers en partners zal hebben geautomatiseerd (ketenintegratie).

Connected Software & Communications gaat haar klanten met haar bewezen consultancy en software helpen hun bestaande IT-systemen (ERP, CRM, HRM, Finance, BI, CMS, overig) onderling en hun systemen met de systemen van de leveranciers/klanten/partners te koppelen. Hierdoor wordt efficiŽntere, goedkopere en foutloze communicatie mogelijk en is informatie sneller beschikbaar voor haar klanten. Een hogere kwaliteit kan tegen lagere operationele kosten gerealiseerd worden.

We hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en proberen een steentje bij te dragen. Lees verder...
 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten ?Connected Software & Communications 2019