|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Diensten >  CS-BUS  > Supply Chain Management

Supply Chain Management

Supply chain management (integraal ketenbeheer) is van groeiend belang om concurrerend te kunnen opereren. Ketenintegratie, waarbij met partners in de keten wordt samengewerkt, vraagt om nauwkeurige en robuuste systemen, die uitgerust zijn voor de toekomst. Elektronisch zakendoen, elektronisch factureren, tracking en tracing van goederenstromen, allemaal zaken die prioriteiten zijn of worden. Soms zijn ze afgedwongen vanuit wetgeving (bijvoorbeeld via de General Food Law), maar vaak noodzaak om de concurrentiestrijd niet te verliezen.

Afnemers zijn bereid om te betalen voor de extra efficiency die voortkomt uit supply chain management, zoals het besparen op handmatige communicatie en een verhoogde leverbetrouwbaarheid. De CS-BUS is de oplossing als het gaat om het bouwen van essentiŽle koppelingen en toegevoegde functionaliteit voor supply chain management. Of het nu gaat om het mogelijk maken van automatische orderafhandeling, het beschikbaar stellen van informatie over kwaliteitseisen, het reduceren van lead-times en cycle times om daarmee service levels en leverbetrouwbaarheid te verhogen - het wordt allemaal mogelijk.

Hoe kunt u al stappen nemen zonder hoge investeringen in nieuwe systemen? Met onze CS-BUS oplossing bieden wij kansen om te besparen door gegevensstromen te verbinden met elkaar. Gegevens die in de CS-BUS beschikbaar gemaakt zijn, kunnen omgezet worden in UN/EDIFACT (EDI), maar ook in vooraf gedefinieerde XML formats. Wij kunnen u helpen bij het technisch mogelijk maken van Vendor Managed Inventory (VMI) met uw bestaande systemen.

We lichten de uitgebreide mogelijkheden graag toe aan de hand van uw specifieke situatie.

Supply chain management

De CS-BUS

Het product CS-BUS maakt het mogelijk om een eenduidige en stabiele infrastructuur op te zetten waarmee al uw verschillende interne en externe bedrijfssystemen gekoppeld kunnen worden. Lees meer...

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019