|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Diensten  > De CS-BUS

Systeemintegratie met de Connected Software BUS (CS-BUS)

Het product CS-BUS (Connected Software BUS) maakt het mogelijk om een eenduidige en stabiele infrastructuur op te zetten waarmee al uw verschillende interne en externe bedrijfssystemen gekoppeld kunnen worden.

Met onze CS-BUS oplossing bieden wij kansen om te besparen door gegevensstromen te verbinden met elkaar. Hiermee voorkomt u hoge investeringen. Gegevens kunnen worden omgezet, gevalideerd en gecombineerd en vervolgens bijvoorbeeld via de standaard importmogelijkheden van uw systemen ingelezen worden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het technisch mogelijk maken van Vendor Managed Inventory (VMI) met uw bestaande systemen. De CS- BUS is op allerlei manieren inzetbaar. Of het nu gaat om een geavanceerde Business Intelligence toepassing of een uitgebreide spreadsheetrapportage, uw data worden veranderd in managementinformatie: van key performance indicators (KPI's) tot Lean Six Sigma kengetallen. Door het toevoegen van functionaliteit bent u in staat de levensduur van uw ERP-systeem te verlengen en dat biedt de mogelijkheid om forse investeringen in tijd en geld uit te stellen.

Figuur 1: Uw interne bedrijfssystemen met elkaar koppelen

Figuur 2: Uw bedrijfssystemen koppelen met externe partners


Eenvoud van de CS-BUS

 • De CS-BUS is gebaseerd op industriestandaarden (XML, EDI, XSLT, HL7, XBRL).
 • Plug, Configure and Play: korte implementatietijd. Met behulp van instellingen en drag-and-drop handelingen kan de interface gebouwd worden.
 • Kan met nagenoeg ieder pakket dat een automatische in- of uitvoer mogelijkheid heeft, verbonden worden (XML, CSV, txt, ODBC, Excel, EDI, Webservices, API etc.).
 • Beschikt over componenten die gegevens kunnen valideren, transformeren, combineren.
 • Beschikt over alle standaard 2-weg communicatiemogelijkheden (FTP, e-mail, EDI, Microsoft Message Queue, webservice, SMS).  Figuur 3: De CS-BUS past ook in uw systeemlandschap


  Korte implementatietijd

  Omdat de CS-BUS beschikt over een grafische mappingstudio, waarmee de interfaces met behulp van drag-en-drop geconfigureerd kunnen worden, duurt de implementatie van een interface geen dagen maar uren. Hierdoor kunnen we u kostenefficiŽnt helpen. Verder bent u met de CS-BUS op de toekomst voorbereid: het platform is uitbreidbaar. Nieuwe functionaliteiten en systemen kunnen later toegevoegd worden.


  Figuur 4: Snelle implementatie door drag-en-drop interface


  Op de
  volgende pagina meer informatie over de toepassingsgebieden van de CS-BUS.


  We lichten de uitgebreide mogelijkheden graag toe aan de hand van uw specifieke situatie.


 • CS-BUS

   
  Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019