|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Diensten >  CS-BUS  > Toepassingsgebieden CS-BUS

Toepassingsgebieden CS-BUS

Hoe haalt u meer uit uw bedrijfssoftware? Uw systemen bieden vaak meer mogelijkheden dan u denkt. Vooral samenwerking tussen systemen van u en uw partners biedt veel nieuwe mogelijkheden. Met onze CS-BUS kunnen we een laagdrempelige infrastructuur neerzetten waarmee u systemen gestandaardiseerd kunt laten samenwerken en functionaliteiten kunt toevoegen. lees meer...

Systeemintegratie kan o.a. voordelen opleveren bij:

Supply chain management Supply chain management (integraal ketenbeheer) is van groeiend belang om concurrerend te kunnen opereren. Ketenintegratie, waarbij met partners in de keten wordt samengewerkt, vraagt om nauwkeurige en robuuste systemen, die uitgerust zijn voor de toekomst. Elektronisch zakendoen, elektronisch factureren, tracking en tracing van goederenstromen; allemaal zaken die prioriteiten zijn of worden. Soms afgedwongen vanuit wetgeving (bijv. via de General Food Law), maar vaak noodzaak om de strijd met de competitie niet te verliezen.
Lees verder...
ERP optimalisatie standaardisatie Hoe haalt u meer uit uw ERP-systeem? De complexiteit ervan vraagt meestal al om zoveel aandacht, dat organisaties er na de standaard-implementatie niet toe komen om functionaliteit aan te vullen. Denk hierbij aan het koppelen van het ERP-systeem met andere systemen. Het delen van gegevens tussen applicaties is echter een essentiŽle stap op weg naar optimalisatie. Bijvoorbeeld het verbinden van gegevens uit administratieve systemen als Customer Relationship Management systeem (CRM), Human Resource Management system (HRM), Warehouse Management System (WMS), Content Management System (CMS) of met productie gerelateerde systemen zoals Manufacturing Execution System (MES) en Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA).
Lees verder...
Management rapportages Zonder degelijke rapportages wordt elke organisatie op den duur een stuurloos schip. Mensen die aan het roer staan moeten kunnen vertrouwen op informatie waarmee genavigeerd kan worden. Bedrijfsdata is vaak wel voorhanden, maar zit verstopt in diverse bronnen. Hierdoor vormt de vertaalslag naar bruikbare, zinvolle informatie vaak een uitdaging van formaat - letterlijk en figuurlijk. Het genereren van een dashboard waarmee de belangrijkste management informatie zichtbaar en hanteerbaar wordt, staat hoog op het verlanglijstje van menig directielid.
Lees verder...We lichten de uitgebreide mogelijkheden graag toe aan de hand van uw specifieke situatie.

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten © Connected Software & Communications 2019/font>