|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Diensten

Diensten

Hoe haalt u meer uit uw bedrijfssoftware? Uw systemen bieden vaak meer mogelijkheden dan u denkt. Vooral samenwerking tussen systemen van u en uw partners biedt veel nieuwe mogelijkheden. Met onze CS-BUS kunnen we een laagdrempelige infrastructuur neerzetten waarmee u systemen gestandaardiseerd kunt laten samenwerken en functionaliteiten kunt toevoegen.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande toepassingen:

CS-BUS Het product CS-BUS (Connected Software BUS) maakt het mogelijk om een eenduidige en stabiele infrastructuur op te zetten waarmee al uw verschillende interne en externe bedrijfssystemen gekoppeld kunnen worden en aangevuld met nieuwe functionaliteiten. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het technisch mogelijk maken van Vendor Managed Inventory (VMI) met uw bestaande systemen.
Lees verder...
Connected NPI Solution Grip krijgen op het proces van verkoop van een productconcept tot eerste levering van het daadwerkelijke product aan de klant. Dat is waar het om draait bij het product introductie proces (NPI). Veel productiebedrijven worstelen met de uitdaging om dit complexe proces optimaal te beheersen en de doorlooptijd te minimaliseren.
Lees verder...
Maatwerk software Wij houden van techniek. Onze passie is het maken van zo gebruikersvriendelijk en flexibel mogelijke software die voldoet aan al uw wensen en eisen, en in de toekomst uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten. We gebruiken daarvoor "Proven concept" modules die zich bewezen hebben bij onze klanten. Vaak zijn onze maatwerk oplossingen goedkoper en sneller te implementeren dan standaardoplossingen. Dit komt door onze "Standaard op maat"- methodiek.
Lees verder...


 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten ?Connected Software & Communications 2019/font>