|  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten
 
 Home  >  Over ons  > Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor ons dat we naast het streven naar winst (profit) ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (people). Het gaat er om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel de samenleving als het bedrijf.

Milieu

Windenergie is een topprioriteit van dit kabinet. Het kabinet heeft een doelstelling van 6000 MW op het land en 6000 MW op de zee, beide in 2020. In 2011 moet 2000 MW extra vergund zijn. Dat betekent een verdubbeling ten opzichte van het huidig vermogen (ca. 2220 MW). Windenergie gaat het kabinet in belangrijke mate helpen de forse klimaat- en duurzame energiedoelstellingen te halen.

De sterk groeiende automatisering zorgt voor een steeds groter energieverbruik van IT hardware. We willen graag ons steentje bijdragen door zuinig om te gaan met energie. Zo draaien onze servers bijvoorbeeld voor een groot deel op windenergie.

Samenleving

We willen graag bijdragen aan een betere wereld, een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen. Daarom steunen we de goede doelen "Stichting CliniClowns" en de "Doe Een Wens Stichting". Beide goede doelen zorgen ervoor dat het leven van zieke kinderen een stukje aangenamer wordt.

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan Stichting CliniClowns? Klik dan hier

Wilt u een bijdrage leveren aan de Doe Een Wens Stichting? Klik dan hier

 
Zoeken  |  Sitemap  |  Site toevoegen aan favorieten ?Connected Software & Communications 2019